Rasp rasp rasp

Ja inte menar jag verktyget rasp. Det är halsen. Klumpen som gör ont. Det stör. Det förstör. Men jag vet att det är så vanligt förekommande. Det är nämligen lov. Så slappnar vi av. Då börjar vår återhämtning. Genom att bli förkylda?

I alla fall jag. För jag glömmer alltid bort min cvitamin när jag är ledig. Annars brukar jag ta den varje morgon. Lite krax på morgonen brukar ofta minimeras. I alla fall det senaste året. Tills nu. För inte har jag kommit ihåg att brusa lite på sidan av kaffet.

Men då sitter jag här med en sårig hals. En smått sexig whiskeyröst som blir dovare och dovare ju längre kvällen lider. För i morgon ska vi fira in det nya året. Ett år vi inte har nån aning om vad som ska erbjudas. Ett år där vi önskar positiva inlägg och glädjande inslag.

Inte för att vi har haft ett dåligt 2010. Inte alls. Så här i efterhand kan jag säga att det var ett bra år. Med många positiva och självutvecklande steg. Med många nya utmaningar som antogs och utvecklades. Med många nya ansikten att betrakta och lära känna.

Det är bara önska en god fortsättning på det gamla året och ett riktigt Gott Nytt År. För det änskar vi väl alla. Att det ska bli bra! Oavsett var jag står. Oavsett vad jag gör. Oavsett mina val. Oavsett mina funderingar. Så vill jag alla gott.

Förutom mina baciller och virus förstås. De kan gott och väl pensionera sig och lägga sig ner, sade hon raspandes… 🙂

Ta hand om er!

Kram Anna

Annonser

One thought on “Rasp rasp rasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s