Tipp tapp

Tyst… Försiktigt… Lyssna… Så hör vi de små tomtenissarna i hörnen… De som vill plocka fram julkänslan.. Ta fram adventspyntet.. Sjunga julsånger i kör..

Men de små nissarna får vänta. De får sitta i sitt hörn och sjunga för mig till på onsdag. Träffade min dotter idag. Gick en liten sväng för att lämna av lite saker. Fick förstås en kram. Jag förklarade för henne att vi skulle pynta på onsdag. Att det inte var så länge kvar. En pyttestund. Vet inte om hon köpte det. För hon fick ju inte pynta i helgen. När alla andra ska göra det. Så det gäller nog att plocka fram adventsstaken på köksbordet i alla fall. Så att vi har ett ljus att tända på söndag. Till middagen. Mitt i flyttstöket.

Så det gäller nog att gnola lite julsånger. Så att adventskänslan infinner sig trots att tomtarna sitter i ett hörn och inväntar en flytt. Tvärsöver korridoren. Inväntar dotterns ivriga pysslande. Över hela lägenheten. Inväntar premiärgardinerna lysa rött. I köket. Då bör julkänslan finnas där. Till slut. När allt lugnat sig.

Kram Anna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s