Gammkroppen protesterar

Jo det är faktiskt så. Att den otroligt ungdomliga 35åriga kroppen säger: Ta det lilla lugna nu!

För visst har det varit en trevlig semester! Det är flera veckor kvar!! Måste ju inse att semester kan vara riktigt ansträngande. Jo att sova till halv tio efter man somnat klockan tolv betyder att kroppen behöver sova. Ordentligt!

Men idag tog jag mig i kragen och tog mig ut. Ut till min kära väninna. Hon bakade och jag socialiserade. Det var skönt! Att bara sitta och tokprata en stund. Sen lockades vi ut till stans gratis festival. Trästocksfestivalen. Vet inte hur många år sen jag besökte den sist. Idag stod jag bland alla andra. Betraktade de hotande molnen. Lyssnade på Melissa Horns vackra röst och magiska texter. Såna låtar man antingen mår bra av eller gråter en skvätt. Kände mig levande.

Såg sedan en dansuppvisning. Mitt bland allt folk. Mer behöver man inte för att kunna göra en show. Njuter och går vidare. Dofterna som mötte oss var fantastiska. De fick magen att skrika efter snacks. Söt suget blev ett begär. Men vad gör man när man går till en gratisfestival utan pengar. Jo när gammkroppen säger åt den 35åriga ägarinnan att det är dags att landa i soffan så lämnar hon festivalen. Kör förbi med ett leende liknande en 18årig racerförare och handlar lite godis på vägen hem. Det söta efterlängtade till soffliggandet.

Sitter nu med de sista godisarna i påsen. Njuter av att ha varit klok att återvända. För gammkroppen behöver vila sig. Den behöver ligga en stund efter att ha stått stilla i flera minuter… 🙂

Kram Anna

Annonser

6 thoughts on “Gammkroppen protesterar

 1. Tack du gulliga!Det är skönt att vi har flera veckor att vila upp oss på.

  Idag har det regnat och regnat här hela dagen. Naruren blir säkert glad för det behövs verkligen.
  Var rädd om dig hjärtat
  Kramar

 2. tack så mycket! 🙂 det kliade i fingrarna att få skriva lite. hoppas allt är bra med dig och att du har en ljuvlig sommar? kram

 3. Det var precis det du behövde mitt hjärta. En godispåse i handen det är lycka det:). Ta hand om dig och lyssna på lilla kroppen med.

  Jag har gjort det sista nu…och det tar lite musten ur en. Ljuset brinner här.
  Varma stora kramar

 4. Det är väl underbart när man har lärt sig att lyssna på kroppen och göra som man vill. Plocka det ”göttaste” ur festivalen och sen hem och ”götta” vidare i soffan!

  Kram,
  Å

 5. Den här gammkroppen konstaterade dessutom att den troligtvis lider av autism, då alla intryck och folk gjorde mig helt snurrig efter Melissas fina konsert….
  Man borde ha tagit med rollatorn 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s