Allsköns sånger…

La la la! Trallar en sång. Nynnar en visa. Tror sig kunna en låt. Finna tonen i en skrämmande rocklåt. Krysta fram en aria. Alla kan sjunga! Antingen på det ena viset eller på det andra!

Vi fick nys om en samling människor. Att de skulle samlas för att lyssna och njuta. Samlas för att finna glädjen i att nynna med. Kanske försöka sjunga med. Allsång i Östanbäck. En sommarkväll! Lite fika. Musik. Kan det bli bättre en onsdagkväll?

Så vi cyklade dit. Sonen mycket skeptisk, men fick med sig grannpojken. Dottern cyklade allra först och tog de bästa platserna. Allt enligt henne själv. Jag kom i lagom god tid. Hann köpa fika, saft och kaffe. Innan tillställningen började.

Tur att man kan nynna med. Tur att man kan läsa texten i häftet. Tur att musiken får en på riktigt bra humör! För det blev verkligen en lyckad sommarkväll. Humöret på topp!!! Även på sonen och hans kompis som fick lov att smita efter fikat och några sånger. Benen ville inte sitta still nån längre stund. Cykeln lockade mer… Hade dock dottern som frågade andmäktigt om hon inte skulle få stanna även efter pausen. Och om jag inte kunde stanna med henne! 😀

Det gjorde jag! Vi fick en mycket mysig stund tillsammans. I solen. På picknickfilten. Ett sommarlovsminne att bevara i hjärtat, hjärtat mitt!

Kram Anna

Annonser

One thought on “Allsköns sånger…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s