Konditionskrävande fest!

Wow! Det kan man kalla personalfest! Skrattet, jublet, krigarvrålen, segerskriken och de otroligt icketävlingsinriktade kollegorna. Ha ha ha!

Känner av varje hukning från gårdagen. Varje smygning har lämnat spår i kroppen. Varje rusning ekar i musklerna. Jag talar om Lasergame. Jag talar om att helt lagligt få skjuta på sin chef och de otroligt tävlingsinriktade kollegorna i det äldre gardet. För vi blev indelade efter ålder. Det var 70 och 80-talisterna mot de som inte var lika unga som oss! 😉 Vem vann? Inte var det jag inte. Nej det var laget som jag deltog i. Vi behöver ju inte gå in på att vi var i antalet någon fler. Vi behöver inte gå in på att vi hade ett bra samarbete. Vi behöver inte diskutera att vi sköt allt som rörde på sig!

Vi hade hur skoj som helst! Men det känns idag. Inte bara i huvudet. Tröttheten har funnits där hela dagen. Vid varje rörelse så har musklerna i ben, nacke och rygg harklat högt om överaktiviteter från gårdagen. Men skoj var det! Yes! Det gör jag gärna om… Om ett år eller så… :s

Kram Anna

Annonser

One thought on “Konditionskrävande fest!

  1. Hihi…vilken toppenkväll det låter som. Då får man ta det där med lite trötthet och stelhet:).

    Här är det fullt upp…med allt möjligt. Snart snart kommer semestern till oss:). Har du börjat din nu? Ett helt långt sommarlov…mums. Har ni fått någon värme hos er än? Här har det varit blandat bandat….snart snart kommer solen :).
    Varma kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s