Skratt å önskningar om film

Måste bekänna att helgen satt sina spår. Jag vill verkligen ut och dansa igen. För även om vanliga danser inte håller på till klockan 2. Så borde jag klara av att hinna socialisera litegrann i alla fall.

Skratten kom direkt ur mitt djupa när jag försökte förklara min tafatthet och nervositet. När jag dessutom försökte förklara lite mer om de mer avancerade moves jag iakttagit och även utmanats att genomföra.

Det var  förstås i personalrummet skratten ekade. Det var förstås i personalrummet det började komma önskningar om lite dolda kameror. De var till och med villiga att komma och filma helt öppet för att eventuellt kunna se andra dansa. Men framförallt se mina lite smått tafatta försök till rytmiskt förflyttning av min kropp. De oinvigda önskade se gnussningar, hurvandet och dippningarna. Kanske det även fanns någon som ville se lite benlyft och sensuella pauser i kombination med allt ovanstående.

Även detta har lyfts. Att dansen kan verkligen vara en materialsport. För visst skulle jag behöva beställa dansskor för att kunna bli av med mina elefantfötter. Skulle behöva beställa linser för att kunna gnussa OM tillfälle skulle uppkomma. Men det handlar nog mest om att jag ska vara på rätt ställe, vid rätt tidpunkt och dessutom finna nån att gnussa med! Skratten fortsatte när jag dessutom försökte förklara att jag skulle behöva ett pannband för att inte bli sårig av männens skäggiga hakor! 😉

Visst har helgens marathon lämnat spår. Visst vill jag ut igen. Vet att nästa onsdag är det dags igen. På Rotan. Men kommer tillfälligheten att med den elefants smidighet genomföra någon sorts rytmisk fysik rörelse den kvällen. Det återstår att se. För viljan finns. Sen får vi se om barnvakter och kläder finns att tillgå! 🙂

Kram Anna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s