Från bad till slalom

Ett aktivitetslov. Trodde att det var sportlovet som handlade om aktiviteter… Men vårt sportlov var ett lov i Malå. Slalom i och för sig. Men mycket avslappnat.

Påsklovet däremot. Det har vi fullbelagt. I alla fall de två första dagarna. I går var vi till badhuset med mycket goda vänner. Simning och bad. Prat och många skratt. För att avslutas i solen. En låååång promenad på eftermiddagen. Men ännu fler skratt och trevligheter!

Vaknade i morse. Barnen satt och lekte. Kikade ut. Såg att det inte var det bästa av väder. Bestämde oss för att ta en sväng förbi Malå! Packade allt. Fick skjuts! Hade en mycket härlig dag! På eftermiddagen kom solen den sköna. En underbar vårsol som verkligen värmde när den tittade fram.

Att pressa hårt i backen. Ligga lågt på skidorna. Pressa fram ena skidan. Carvingsvänga. Sträcka fram händerna framför sig. Känner hur det spänner i låren. Känner vaderna jobba. Varje sväng får farten att öka. Det blir ett riktigt fyspass. Undra hur det kommer kännas i morgon?

För det blev flera såna åk idag. Störtlopp där farten var härligt underbar. Så där svischande. Lagom smärtfylld. Sen var det hemfärd. Pizza till middag. Radiosporten och en härlig känsla när SAIK vann med 3-5. ❤

I morgon är det söndag. Sprutan har tagits. Även en förebyggande värktablett är svald. En vanlig lördag alltså. Barnen är trötta och kvällen har varit lugn. Hoppas att natten blir likadan. Så får vi se vad som händer förutom karaten. Men det är ju aktivitet även det. Hoppas att det blir lika härligt soligt som idag i Malå!

Kram Anna

Annonser

One thought on “Från bad till slalom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s