Kokoskyckling med chili

4 kycklingfiléer
1 gul lök
2 st vitlöksklyftor
1 st röd chilifrukt
1 msk olja
salt
1 msk farinsocker
2 msk soja
1 msk kycklingfond
4 dl kokosmjölk

Tillagning

1. Skär kyckling i bitar. Hacka lök och finhacka vitlöken. Kärna ur och finhacka chilifrukt.

2. Fräs kyckling och lök i olja tills de fått färg. Tillsätt sedan vitlök och fräs ytterligare två minuter. Tillsätt salt, sedan chili, socker, soja, kycklingfond och kokosmjölk. Låt koka 15 minuter på svag värme.

Servera med ris och en sallad.

Lättlagad och enligt mig MYCKET god vardagsrätt!

Kram Anna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s