Et tu Brutus

Humör går upp. Humör går ner. En kommentar från en person gillas. En liknande från en annan faller död ner till golvet. Men tack och lov så vet vi på jobbet. Att taket är högt. Att den vänskap som finns mellan de fyra väggarna. Den finns. Den existerar.

Fick flera kommentarer denna vecka. Det rykte om dem! En riktig ”kärleken gör ont” kommentar. Men jag vet ändå att de orden är sagda för att ruska om. De orden är sagda för att vi slänger käft med varandra. Men att väcka flera personer. Flera som välkomnas in i vår gemenskap. Det får mig på tårna. För i vår gemenskap. De hjärtliga. Där litar vi på varandra. Där förväntas vissa kommentarer. Straffsparkarna SKA slås när de ligger för öppet mål.

Et tu Brutus. Så känns det när nån tar sina stapplande steg. Et tu Brutus. För gemenskapen tar. Gemenskapen ger. Nu ger den  glädje. Den ger oss skratt. Önskar att det lever vidare. Varje dag. Varje vecka. Varje månad. Så att jag kan se fler i ögonen. Et tu Brutus. Fast inte allvarligt sagt. Utan med glimten i ögat. För i gemenskapen är alla välkomna. Med en liten spark där bak!

Kram Anna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s