Förändrig förvandling

Ser hur du växer. Ser hur du förändras. Det tar tid. Det kan verkligen ta en lång tid. Det mest fantastiska är trots allt att människan kan förändras. En riktig förvandling. Likt en fjäril går den igenom faser i livet. Först en långsam och stilla. Sen en riktigt ful. För att avslutas i en vacker och färdigutvecklad fas.

Vet ju att det är en del av livet. Sen att vakna och känna att det är dags att återigen göra nåt nytt. Att våga finna en ny stig att följa. Att se morgondagen som en utmaning i stället för ett hinder. Söka nya uppgifter att ta itu med i stället för att gräva ner sig i bekymmer.

Se till att försöka lägga bort den negativa energin. Den som drar ner dig. Den som drar ner hela din omgivning. Låt en ny energi strömma ut från dig och ladda upp de som står dig nära. Detta förstärker och hjälper medmänniskorna.

Men ibland behövs det en yttre påverkan att förändringen ska ske. Att någon gör en gest som påstartar förvandlingen. Det är då du har möjlighet att välja. Ett val om hur du din framtid ska se ut. Hur din morgondag ska te sig. Ska du ställa dig upp? Ska du berätta att du inte ger upp? Ska du fightas tillbaka när de du har framför dig, de som står i din väg, inte ger dig några svar? Ställ dem frågor. Ställ dem de frågor du behöver svaren för att ta nästa steg. När du har de svaren så vet du. Du vet hur marken framför dina fötter förefaller. På så sätt kan du förbereda. Din förändring. Din förvandling. I din egen takt!

Kram Anna

Annonser

3 thoughts on “Förändrig förvandling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s