Fluffa

Hihi! Det är så mycket nytt. Nu för tiden. Så mycket man ska till att lära sig. Att vokabuläret utvidgas tack vare både FB, singellivet och chatt på msn. Det kommer jag nog aldrig att bli fullärd på. Men spännande liv man kan leva som ensamstående tvåbarnsmor.

Efter några tjejtimmar. Efter många förstående väninnor. Efter ett x antal facetoface snack med både singlar och gifta. Så har jag funnit ett nytt ord. Funnit ett stort antal frågor. En glädje i att samtala.

Ett nytt ord som ramlat över mig är ordet Fluffa. Att fluffa. Ett mycket bra  ord när man är i dejtingvärlden, tydligen. Fluffa har inget med sex att göra. Utan när man fluffar så svävar man på små moln. Ni vet de små rosa molnen. De där molnen man lever bland i början på ett förhållande. Kanske efter nån dejt. Man känner förälskelsen i både kropp och knopp.

Tyckte att det var ett fantasktiskt ord. Det kan man ju faktiskt längta efter. Den dagen man fluffar…

Idag lärde jag man att man kan vara i springstadiet. När man är i springstadiet handlar det om att man har funnit sig ur lägenheten. Man är social, men när den andra parten börjar att visa intresse. Liksom att prata mer och mer intensivt…så springer man vidare… För man vet inte vad man vill. Man har ingen aning om vad som komma skall. Eller kanske man är rädd för vad som komma skall…

Men visst är det spännande med nya ord. Både interna, regionala och cybersnack…

Hoppas att ni får en toppen fredag!

Kram Anna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s