Ett analkande lov

Sitter med jobb upp till öronen. Det får vänta. Det får lugna sig lite innan jag landat. Behöver en stunds analyserande och valsade på tangenterna. För att kunna fokusera och göra det jag SKA göra. Skriftliga omdömen. Föräldramail. Förberedelse för morgondagen.

Innan sonen dyker upp från en härlig kväll på en barngrupp här i byn. Då ska det sprayas i näsan, alvedon för ont i örat och halstablett… Jag vet hur ont det tar. Been there, done that. Men samtidigt ska det ju inte behandlas med antibiotika. Så det är bara att försöka förklara för sonen att det gör ont, men det går över… förhoppningsvis… Stackarn…

Med allt jobb och barnen hemma så hinner man knappt blogga. Man hinner absolut inte blogghoppa. Så en snabb bloggning. En stunds återhämtning när fingrarna susar över datorn. Innan verkligheten återvänder…

För jag mår bra. Förutom en liten förkylning som ligger under ytan. För beskedet var ju negativt, men för mig positivt. Ingen svinis. Åter till jobbet i går. Full rulle förstås.

Men visst behöver vi lov… I alla fall återhämta oss på jobbet. För vi får tre heldagar där vi kan sitta ner och jobba av allt som ska jobbas av. Hinna ikapp oss själva. För att sedan avrundas med två dagar med barnen i kombination med en urflyttning av huset!

Kram Anna

Annonser

2 thoughts on “Ett analkande lov

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s