Öppet Hus på 4Hgården

Vad ska man göra en mulen söndag? När alla måsten hänger över en? När barnens vänner är på semester? När kroppen behöver en städningspaus?

Vi passade på att besöka Byskes 4H gård. De hade Öppet Hus denna eftermiddag. Molnen avgav några skvättar, annars var det perfekt väder att ha något att göra. Barnen hälsade på alla djuren. De åkte hästvagn, fiskade fiskdamm och dottern valde att rida en sväng.

En stooor kanin... Här bär det av efter hästen... sonen trivdes bland alla djuren en nöjd tjeja Djur besöket avslutades i lekparken

En riktigt tråkdag kan bli en superdag med hjälp av några djur… För alla djuren var superfina och barnen var verkligen nöjda!

Kram Anna

Annonser

8 thoughts on “Öppet Hus på 4Hgården

  1. Vem kan ha tråkigt i sällskap av en massa mysiga djur? Här har en 4H-gård brukat ha djur vid kolonilotterna, så jag tror att jag måste ta en sväng dit snart för att kolla hur det ser ut i år.
    Alltså, har jag missat stora grejer här eller vad? Ska ni nu alltså sälja ert hus som ni slitit med? Vart ska ni flytta?

  2. så trevligt ni hade det, vi bor precis brevid en sån där gård men den heter inte 4Hm utan Noas Ark.

  3. De där sista meningarna håller jag så jättemycket med dig om. Djur kan konsten att sprida lycka även när det verkar omöjligt ..

    Kram

  4. Å, så mysigt ni ser ut att ha haft det!! Perfekt att man kan ha det mysigt å trevligt trots att vädret inte är på topp!! 😉
    Kramen, Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s