Röjningsdags…

Tänk så mycket det är att röja och städa. För vem vill visa upp ett skitigt hem? Har plockat och stökat under hela veckan. Funnit både saker vi vill bevara. Funnit saker vi funderat på varför vi har dem. Trasiga saker. Saker som bara stått i flera år. Vissa ting är nu undanstoppade. Vissa är avdammade.

Prinsessans rum tog vi i tag med idag. Jag är så imponerad av hennes sorteringssinne. Ett sorteringssinne många vuxna skulle bli avundsjuk på. Vi hjälptes åt att möblera dockhuset. Hon hade så många fina funderingar.

DSC_0003 DSC_0002 DSC_0001 DSC_0007

Sonen hade en kompis med hann med att städa i bokhyllan. Alla tidningarna är ordnade på det finaste viset. Städtanten A kollade igenom alla böckerna för att kasta bort alla sönderlästa.

Snart har vi gått igenom hela huset. Snart… Men vi får hjälp i morgon. Då ska det dammsugas. Då ska det ställas i ordning. Då ska det skuras…

Tur att man kan ta pauser och inte göra allt på en gång! Men det är skönt att det är en regnig dag idag. För då gör det inte lika mycket att man är inne. Röjer…

Hur ser din himmel ut idag?

Kram Anna

Annonser

5 thoughts on “Röjningsdags…

 1. Det är skönt när det är gjort, såna där storröj. Här har det inte blivit något regn, tack och lov för även om jag skulle behöva så har jag inte riktigt tid med röj här hemma.

 2. Här är det stora mörka moln med åska och sekunderna efter strålande sol med klarblå himmel.

  Trevlig blogg du har förresten! 🙂

 3. Pauser är bra! Å, visst är det skönt när det är gjort, rensat bort å så!!?
  Renget det bara öser ner!!! Grått, blött å trist så jag har bara varit inne med en bok å en varm kopp te i soffan. Råkade visst somna en stund på soffan oxå, det tar tydligen på att kliva upp klockan 5 på morgonen!!?
  Lycka till nu med städning å allt!
  Kramen, Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s