Flexibla planer

En underbar dag! En härlig känsla i hela kroppen! Väl hemma så börjar planerandet av kvällen. Det är kanske dags att börja torka fönster. Eller ska jag ut i garaget och måla panel. Först måste det diskas efter middagen. En jättehög  står i diskhon.

Medan jag står och planerar. Så ser jag utanför fönstret. En traktor med en plog eller harv eller något bak till. Det är ett gupp i vägen som får hela traktorn att ruska till. Lämnar en lång jordsträng utanför vår infart. Jaha, tänker jag! Synd att bilen som sopar vägen kört förbi redan.

Diskar går av bara farten. I detta humör går ju allt bra! Går ut med soporna. Ser då att alla bilar som kör genom byn. De kör över denna jord. Det skapar en dammdimma. Inser fort att om jag ställer mig och torkar fönster. Så blir de smutsiga direkt.

Hmmm måla? Eller sopa gatan? Snacka om att bo på landet! Jag ställer mig och sopar! Tanken går till att jag ska torka fönstren i köket…. Men den tanken stannade där, när slowmo slog till. Jag fick vara nöjd över att ha sopat bort det mesta. Vara nöjd över att ha fixat bort all disk. Vara nöjd över att en kväll varit så trevlig som det var med glada och nöjda barn!

Så i morgon blir det säkert både torkning av fönster och målning av panel!

Håll nu tummarna att det inte ska spöregna på onsdag när vi ska vara ute och äta med jobbet!

Kram Anna

Annonser

4 thoughts on “Flexibla planer

  1. Du är bara såå ..go liksom:O)

    Och jag håller alla tummar och tår jag har för att solen kikar fram på onsdag.
    Kram Lallis

  2. Så trevligt att det goda humöret hållit i sig hela dagen!! Livet blir så mycket trevligare!! 😉 Jag hoppas att jag får känna på den känslan snart!!
    Kramen, Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s